Vrijdag 9 februari 2018 was het dan zover. Een feestje voor de opening van mijn webshop “Daisies & Dudes”. De collectie kinderkleding voor zomer 2018 bekijken, taart eten met een glaasjeĀ  prosecco erbij en natuurlijk ook een leuke winactie. Wat was het een (leuk) werk alle voorbereidingen naar het laten uitkomen van mijn droom, want naast het mama zijn van 3 mooie kids (8 jaar, 4 jaar en 7 maanden) en ook juf op een basisschool, wilde ik iets nieuws. Iets waarover ik veel heb nagedacht de laatste jaren, maar dan uiteindelijk mijn man die mij afgelopen zomer in Texel het laatste zetje gaf om er voor te gaan. Wat ben ik hem daar dankbaar voor, want met zijn hulp (en natuurlijk van vele anderen) staat hier toch maar een mooie webshop met een super leuke collectie aan kinderkleding en feestartikelen. Dit is dan het begin van mijn nieuwe uitdaging. Ik blijf dromen want ik wil nog veel meer, meer merken, meer kleding etc.

Omdat het een feestje is geef ik bij iedere bestelling een setje armbanden cadeau van Daisies & Dudes. Daarnaast krijg je ook nog een leuke roze shopper cadeau. Like ons ook nog even op Facebook en doe mee met de leuke winactie van Rumbl!

Liefs Joyce