N

Veilig betalen met iDeal

 
N

Binnen 2 dagen in huis

 
N

Altijd de laatste mode

 

Over ons

Daisies & Dudes  is ontstaan tijdens onze gezinsvakantie in Texel. Ik ben Joyce Luchtenburg, getrouwd met mijn lieve man Thijs en moeder van 3 prachtige kids Quinn (8), Sem (4) en (Liv 9 mnd). Inmiddels sta ik al weer 11 jaar voor de klas in het basisonderwijs. In de zomer van 2017 hebben wij een mooie dochter erbij gekregen en ging ik met verlof voor een heel schooljaar lang. Niets doen is niets voor mij, creatief bezig zijn maar ook werken met kinderen, ze helpen zich te ontwikkelen, dat vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik graag bezig met het leuk kleden van mijn kinderen. Origineel, stoer, hip maar ook comfortabel en natuurlijk een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al heel lang droom ik ervan om hiermee iets te gaan doen, iets voor mijzelf te beginnen in de mode en dan het liefst met kinderen, want ja dat blijft een geweldige doelgroep. Zo gebeurde het dan ook dat mijn man mij het laatste zetje gaf tijdens onze vakantie in Texel. Doe het nou maar, ga er voor! Daar ben ik hem erg dankbaar voor, want alleen al de voorbereidingen naar het opstarten van mijn webshop, inkopen doen..wat geweldig! Wat een energie krijg ik daar van.

Samen met mijn zus Monique werk ik aan het creatieve stukje in de webshop. Wij hebben een feestcollectie ontwikkeld met ons eigen label “Bl♥emetje”. Onze mama, die helaas is overleden, startte hier vroeger mee door aan alle kinderkleding die zij naaide, voor ons en onze kinderen, het eigen label “Bloemetje” te maken. Bloemetje komt van onze meisjesnaam Bloemendaal. Na haar overlijden hebben wij besloten om met dit label verder te gaan. Van de “o” uit “Bloemetje” hebben wij een hartje gemaakt ter nagedachtenis aan haar.

Nu sta ik dus aan het begin van een nieuwe uitdaging en wat een plezier heb ik hierin, wat een plannen heb ik in mijn hoofd. Ik hoop dat ik jullie kan verblijden met een leuke collectie aan kinderkleding en feestartikelen en neem ik jullie zo nu en dan mee in een blog of vlog, Ik heb er zin in! Wie weet tot snel!

Liefs Joyce

 

 

Onze hele collectie bekijken?